Gulasz Po Portugalsku
Gulasz Portugalski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 292 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $3.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz do 5 ogonów homara, strąków grochu, wody i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz rybaka po portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku.
Instrukcje
Będziesz potrzebował dwóch dużych rondli. W jednym garnku podsmażyć jedną cebulę i połowę czosnku w 2 do 3 łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie przezroczysty.
Pokrój portugalskie chourico na żądane kawałki i dodaj 1 funt do mieszanki cebuli.
Dodać 3 łyżki pokruszonej czerwonej papryki w occie.
Zrób dokładnie to samo w drugim dużym rondlu.
Do jednego garnka dodaj 4 szklanki wody, 1 puszkę pomidorów, ketchup, portugalskie ziele angielskie, jeśli używasz, i posiekaną natkę pietruszki.
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 10 protokół.
Dodać ziemniaki, skórki, pokroić w pożądane kawałki. Gdy ziemniaki są prawie ugotowane, dodaj świeżą fasolkę szparagową lub strąki grochu. Nie przesmażyć fasoli lub grochu, chyba że lubisz przesadzone warzywa.
Do drugiego garnka dodaj pozostałe pomidory i wino lub wermut.
Dodaj ogony homara, małże, małże i ryby. Gotuj na parze, aż Skorupiaki się otworzą i podawaj razem z gulaszem.