Gulasz ostrygowy Lonny ' ego
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz z ostryg Lonny ' ego może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 12g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.4 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, pancetta, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pancettę w 1/4-calową kostkę. Umieścić w 5-do 6-quart patelni.
Przyciąć i wyrzucić końce korzeniowe z pora, a następnie dobrze spłukać i posiekać.
Przyciąć i odrzucić wierzchołki, końce korzeni i posiniaczone plamy z kopru włoskiego, a następnie spłukać i posiekać.
Dodaj pory, koper włoski, i nasiona kopru włoskiego do pancetta i mieszać często na średnim ogniu, aż kuleje, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodaj śmietanę, ostrygi i ich Likier i włącz ciepło do średnio-wysokiej. Mieszać często tylko do zupy jest gorąca, ale nie wrzenia, o 4 protokół.
1/2 szklanki natki pietruszki, likieru, pieprzu i soli do smaku.
Chochle do misek i posypać równo pozostałą pietruszką, a następnie dodać kropkę masła do każdej.