Gulasz Kozi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z kóz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 416 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Goat Birria (Gulasz Kozi W Stylu Jalisco), Duszony Gulasz Z Koziego Golonka, oraz Kozie masło Funt ciasto z dżemem pomidorowym i kozim serem lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, czosnek, marchew, seler i pieprz połączyć w dużej misce. Mięso doprawić solą i pieprzem, a mięso wrzucić do warzyw. (Chronić się przed kontaktem z papryką typu Scotch Bonnet.) Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny (im dłużej, tym lepiej).
Rozgrzać olej i masło w dużym rondlu i dodać mieszankę mięsno-warzywną, przyrumienić wszystkie strony mięsa i gotować przez kilka minut, aby zintegrować smaki.
Dodaj pastę pomidorową i bulion, przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widłowego, co najmniej 1 1/2 do 2 godzin, sprawdzając od czasu do czasu, aby upewnić się, że nie ma odpowiedniej cieczy w garnku. (Ten przepis jest również świetny gotowane powoli w garnku crock.) Gdy mięso będzie miękkie, dodać posiekanego pomidora i pietruszki i podawać.