Gulasz Kozi

Gulasz Kozi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z kóz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 416 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Goat Birria (Gulasz Kozi W Stylu Jalisco), Duszony Gulasz Z Koziego Golonka, oraz Kozie masło Funt ciasto z dżemem pomidorowym i kozim serem lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę, czosnek, marchew, seler i pieprz połączyć w dużej misce. Mięso doprawić solą i pieprzem, a mięso wrzucić do warzyw. (Chronić się przed kontaktem z papryką typu Scotch Bonnet.) Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny (im dłużej, tym lepiej).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej i masło w dużym rondlu i dodać mieszankę mięsno-warzywną, przyrumienić wszystkie strony mięsa i gotować przez kilka minut, aby zintegrować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj pastę pomidorową i bulion, przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widłowego, co najmniej 1 1/2 do 2 godzin, sprawdzając od czasu do czasu, aby upewnić się, że nie ma odpowiedniej cieczy w garnku. (Ten przepis jest również świetny gotowane powoli w garnku crock.) Gdy mięso będzie miękkie, dodać posiekanego pomidora i pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn