Gulasz jagnięcy z zieloną fasolką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gulasz jagnięcy z fasolką szparagową spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 158 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.44 za porcję. Jest idealny do Jesień. 57 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka baranka, mielony cynamon, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Wolno pieczony gulasz z jagnięciny tureckiej z zieloną fasolką, Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami, oraz Gulasz jagnięcy ze szpinakiem i fasolą Garbanzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i seler na złoty kolor. Wymieszać z jagnięciną i gotować, aż równomiernie zbrązowieje. Wymieszać z sosem pomidorowym i wodą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę.
Wymieszać z zieloną fasolką. Doprawić natką pietruszki, miętą, koperkiem, cynamonem, cukrem, solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka.