Gulasz jagnięcy z masłem orzechowym i Daktyle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz orzechy laskowe, pieprz, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Stelaż jagnięcy z tostami z masła orzechowego, Tagine Jagnięcy Z Daktylami, oraz Aromatyczna jagnięcina z daktylami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić orzechy laskowe w robocie kuchennym; proces do gładkiej (o 2 1/2 protokół), skrobanie boki miski raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
4
Dodaj cebulę i dalej 5 składniki (cebula przez czosnek); smażyć 7 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.
Dodaj masło orzechowe i bulion do patelni; dobrze wymieszać, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać rzepy, ziemniaki, marchew, daktyle i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów Laskowych
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
Rzepa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Daktyle
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i dusić 15 minut. Dusić 1 godzinę i 20 minut, lub aż jagnięcina będzie miękka i sos zgęstnieje. Wymieszać z groszkiem; dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone