Irlandzki gulasz babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 56g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego, mięsa z gulaszu wołowego, ciepłej wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest znakomite. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać wołowinę do oleju i doprawić szałwią; gotować wołowinę, aż zbrązowieje ze wszystkich stron; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Szałwia Lekarska
Olej Do Smażenia
3
Umieść wołowinę, ziemniaki, marchew, grzyby, cebulę, nasiona selera, sos Worcestershire, pieprz i bulion wołowy w wolnej kuchence; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Bulion Wołowy
Nasiona Selera
Grzyby
Ziemniak
Marchew
Pieprz
Cebula
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Wlać wystarczającą ilość wody na mieszaninę do pokrycia. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i przykryj. Gotować od 4 do 5 godzin, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Skrobię kukurydzianą i ciepłą wodę ubić w małej misce, aż będzie gładka; wymieszać z gulaszem. Pozostawić do gotowania gulaszu aż zgęstnieje, 15 do 20 protokół.