Gulasz irlandzki Gram

Gulasz irlandzki Gram
Irlandzki gulasz babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 56g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego, mięsa z gulaszu wołowego, ciepłej wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest znakomite. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wołowinę do oleju i doprawić szałwią; gotować wołowinę, aż zbrązowieje ze wszystkich stron; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Umieść wołowinę, ziemniaki, marchew, grzyby, cebulę, nasiona selera, sos Worcestershire, pieprz i bulion wołowy w wolnej kuchence; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion WołowyBulion Wołowy
Nasiona SeleraNasiona Selera
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Wlać wystarczającą ilość wody na mieszaninę do pokrycia. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i przykryj. Gotować od 4 do 5 godzin, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Skrobię kukurydzianą i ciepłą wodę ubić w małej misce, aż będzie gładka; wymieszać z gulaszem. Pozostawić do gotowania gulaszu aż zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia100
Magazyn