Gulasz curry z jagnięciną

Gulasz curry z jagnięciną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj gulasz curry z jagnięciną. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 569 kalorii, 25g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz mielony imbir, ścinane migdały, mielony pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz Jagnięcy Curry, Gulasz jagnięcy curry z marchewką, oraz Curry gulasz z jagnięciny i soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć jogurt i czosnek. Wymieszać w kostkach jagnięcych, aż będą pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Zdjąć z ognia i odstawić.
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podsmaż cebulę do miękkości. Wymieszać z marynowaną jagnięciną. Doprawić goździkami, imbirem,kminkiem, cayenne i curry. Wymieszać rodzynki, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny. Wymieszać z gotowanym ryżem i bulionem warzywnym. powrót do gotować na wolnym ogniu, i gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn