Gulasz Brunszwicki
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gulasz Brunswick może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1251 kalorii, 92g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.48 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz ocet, masło, boston butt pieczeń wieprzowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić wióry drzewne i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Usunąć i wyrzucić podroby z kurczaka. Podwiń skrzydła; w razie potrzeby związać sznurkiem.
Umieść kurczaka i wieprzowinę na Dolnym stojaku na żywność; przykryj pokrywką palacza.
Kurczak gotować 2 1/2 godziny; wieprzowina gotować 6 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 16
Usuń kurczaka z kości. Posiekaj kurczaka i wieprzowinę.
Wymieszaj kurczaka, wieprzowinę, pomidory pokrojone w kostkę, kukurydzę i pozostałe składniki w 6-litrowym piekarniku holenderskim. Przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 1/2 do 3 godzin.
*2 funty wędzonego, gotowanego kurczaka i 2 1/2 funta wędzonej, gotowanej wieprzowiny mogą być zastąpione.