Gulasz Bobby ' ego

Gulasz Bobby ' ego
Przepis na gulasz Bobby ' ego jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 46g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 359 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, czosnek w proszku, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gulasz Bobby ' ego, Gulasz Bobby ' ego Deena, oraz Bobby ' s Hot Dog Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu, podsmażyć mieloną wołowinę na średnim ogniu, aż nie pozostanie różowy. Rozbić mięso podczas smażenia. Odetnij tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę i czosnek do garnka i saute, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj 3 szklanki wody, wraz z sosem pomidorowym, pomidory pokrojone w kostkę, włoskie przyprawy, liście laurowe, sos sojowy, przyprawa domowa i przyprawiona sól. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Umieść pokrywkę na garnku i pozwól mu gotować przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj makaron łokciowy, dobrze wymieszaj, włóż pokrywkę do garnka i gotuj na wolnym ogniu przez około 30 minut. Wyłączyć ogień, usunąć liście laurowe i pozostawić mieszaninę na około 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowyMakaron łokciowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać z pieczywem czosnkowym i sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy. Używaj jako przyprawa do mięsa i podczas gotowania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn