Guinness Week: wieprzowina i Guinness Hand Pie

Guinness Week: wieprzowina i Guinness Hand Pie
Guinness Week: wieprzowina i Guinness Hand paszteciki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, cebula, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 328 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, Ciasto Guinness Fudge Bundt z Ganache Guinnessa – nie potrzebne gogle do piwa, oraz Mile High Guinness Brownies z lukrem Guinness Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól umieścić w robocie kuchennym. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj zimne masło; pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę, z pozostałymi kawałkami grochu. Powoli dodawać zimną wodę, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie nieco krucha, ale trzyma się razem po ściśnięciu. Kształt ciasta na 1-calowy dysk grubości, owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czosnek i gotować jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać mieloną wieprzowinę i gotować, aż nie będzie już różowy, 3-5 minut. Doprawić obficie posypaną solą i pieprzem, podczas gdy mięso gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodaj ziemniaki, Guinness, suszone wiśnie, imbir, cynamon i cayenne. Przykryć i gotować 15 minut lub do ziemniaków są przetargu widłowego. Delikatnie rozgnieść mieszaninę widelcem. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w cieple lub przechowywać w lodówce mieszaninę aż do momentu napełnienia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
GuinnessGuinness
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Podziel ciasto na pół. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj grubość od połowy do 1/8 cala. Z nożem lub biszkopt cutter, wyciąć 8 5-calowe koła (ponowne ciasto w razie potrzeby) i przenieść, na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem, wycinając osiem (nieco większych) 5 1/4 cala rund. Schłodzić na blasze aż do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Umieścić heaping 1/3 kubek nadzienie na każdej mniejszej rundzie ciasta, pozostawiając 1/2 cala granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Ostrza pędzla z jajkiem i wcisnąć większe okrągłe na górze, za pomocą palców, aby mocno uszczelnić. Z zębami widelca, zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
11
Wytnij 3 małe otwory wentylacyjne na górze każdego ciasta.
12
Blaty pędzla z mieszaniny jaj i piec, aż złoty brąz i bulgotanie, 20-25 protokół, obracając arkusz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Ostudzić lekko na stojakach z drutu.
14
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn