Guinness Week: Gulasz Wołowy

Guinness Week: Gulasz Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Guinnessa Week: Stout Beef gulasz. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 414 kalorii, 37g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 406 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cebulę cipollini, guinness i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, Guinness Week: Krążki Cebulowe W Cieście, oraz Ciasto Guinness Stout z lukrem Guinness Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wołowinę w mące, cayenne, i obfite posypać solą i pieprzem do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piekarniku lub dużym rondlu o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać wołowinę w jednej warstwie, w razie potrzeby pracując partiami. Gotować z każdej strony, aż rumiane, 4-5 protokół. W ostatniej chwili dodaj czosnek, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Do miski przełożyć rumiane mięso i czosnek. Patelnia Deglaze z 1 łyżką Guinnessa, zeskrobując ciemne kawałki od spodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podgrzać kolejne pół łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Dodać marchew i gotować, aż zacznie brązowieć, 3-5 minut, dodać ziemniaki i gotować kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Przenieść mieszankę warzywną do osobnej miski. Deglaze z kolejną łyżką Guinnessa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
GuinnessGuinness
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ogrzać pozostałe 1/2 łyżki oleju, dodać cebulę cipollini i gotować, aż krawędzie brązowy, 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
Cienki-Cienki-
9
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować dodatkowo 1 minutę. Deglaze z pozostałym Guinnessem. Powrót wołowiny do garnka i dodać bulion wołowy, nasiona kminku, Worcestershire, i liść laurowy. Dusić pod przykryciem przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
GuinnessGuinness
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj marchew i mieszankę warzywną, powrót pokrywki, i gotować dodatkowe 45 minut do 1 godziny, lub do marchew są przetargu widłowego. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Chochle do miseczek i posypać skórką z cytryny i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn