Guinness Stout Brownies

Guinness Stout Brownies
Przepis Guinness Stout Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten deser ma 151 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Guinness Stout Brownies II, Czekoladowe brownies Guinness stout, oraz Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 9 x 13-calowy pieczenia z folią nonstick (Reynolds uwolnienie) w średniej misce, ubić razem mąkę, kakao w proszku, i sól, aż równomiernie połączone.Odstawić.Roztopić masło, słodko-gorzką czekoladę i białe frytki w podwójnym kotle na bardzo małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zdjąć z ognia. Alternatywnie, można to zrobić w kuchence mikrofalowej, mikrofal na wysoki i mieszając co 30 seconds.In duża miska do mieszania, ubić jajka i cukier na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Dodaj roztopioną mieszaninę czekolady, ubijając aż do połączenia.Ubić zarezerwowaną mieszaninę mąki do roztopionej mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Ubijamy piwo Guinness stout. Ciasto będzie wydawać się trochę cienkie. Kropla półsłodkie czekoladowe chipsy równomiernie na wierzchu ciasta (niektóre będą tonąć w).
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
GuinnessGuinness
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec 25 do 30 minut na centralnym stojaku w piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie prawie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Niech ciasteczka ostygną, odkryte, do temperatury pokojowej. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn