Guacamole ze świeżą kukurydzą i Chipotle
Guacamole ze świeżą kukurydzą i Chipotle to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 162 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, śmietanę, Kłos kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Guacamole Ze Świeżą Kukurydzą I Chipotle, Zupa ze świeżej kukurydzy z pieczoną kukurydzą Guacamole, oraz Chipotle Limonka krewetki i guacamole Dip z pomidorami i zwęgloną kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść awokado z sokiem z limonki w średniej misce. Za pomocą ostrego noża usuń ziarna kukurydzy z kolby i dodaj do mieszaniny awokado. Wymieszać z pomidorem i zieloną cebulą.
Połączyć chipotle i śmietany w małej misce; trzepaczka do blend. Wymieszać śmietanę z mieszaniną awokado. Doprawić solą. Do ahead: może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Umieścić plastikową folię bezpośrednio na powierzchni guacamole i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
* Chipotle chiles to suszone, wędzone jalapeños w puszkach w sosie adobo. Są one dostępne w niektórych supermarketach, w sklepach specjalistycznych żywności i na rynkach łacińskich.