Grzyby Portobello faszerowane szpinakiem z awokado

Szpinak nadziewane grzyby Portobello z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, liście szpinaku, ser parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem, Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, oraz Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć suszone pomidory w misce z gorącą wodą, aż zmiękną, o 20 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Nasadki grzybów Portobello pocierać 2 łyżkami oliwy z oliwek, lub w razie potrzeby; ułóż boki grzybowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pieczarki doprawiamy oregano, solą morską i czarnym pieprzem.
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku do miękkości, od 8 do 10 minut.
Umieść łodygi grzybów, suszone na słońcu pomidory, czerwoną paprykę i ząbki czosnku w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać suszone na słońcu mieszaniny pomidorów w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół.
Wymieszać szpinak na patelni; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół więcej, mieszając od czasu do czasu.
Spuścić nadmiar płynu z patelni.
Łyżka mieszanki szpinaku na pieczonych czapkach grzybowych.
Awokado podzielić pokrojone w kostkę na pieczarki i posypać parmezanem do podania.