Grzyby Marynowane Nadziewane Krabem
Grzyby marynowane Nadziewane krabami mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 20 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 65 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, mięso kraba, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Grzyby Nadziewane Krabem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń łodygi grzybów; wyrzucić lub zapisać do innego użytku.
Umieść czapki grzybowe w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj włoski dressing. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
W małej misce wymieszaj jajko, kraba, bułkę tartą, majonez, cebulę i sok z cytryny.
Odcedź i wyrzuć marynatę; nadziewać czapki grzybowe mieszanką krabów.
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy farsz lekko się zrumieni.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.