Przepis grzyby i Parmigiano Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, octu winnego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grzyby i Parmigiano Bruschetta, Mushroom & Parmigiano Bruschetta, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby, cebula, i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.