Grzyby i dyni Empañadas

Grzyby i dyni Empañadas
Grzyby i dyni Empañadas może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka dyni, cebula, gruba sól morska, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Grzyby i dyni Empañadas, Squash Empanadas, oraz Dyni I Pulled Chicken Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dynię ugotować w małym rondlu z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękka, około 2 minut, następnie odcedzić na sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
2
Cebulę i czosnek ugotować w oleju na dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać jalapeños i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać grzyby, sól, bulion i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż grzyby będą miękkie, 5 do 8 minut. Gotować na wolnym ogniu, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, o 3 protokół, następnie mieszać w squash i sól do smaku. Chłodne wypełnienie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
SólSól
1
Rozgrzej suchą patelnię lub ciężką patelnię (najlepiej żeliwną) na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie gorąca, a następnie tost pasilla de Oaxaca chile, naciskając szczypcami, 15 do 20 sekund z każdej strony. Połówka chile wzdłuż i odrzucić łodygi, żebra i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
TostyTosty
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
2
Rozgrzać patelnię na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, następnie grzać czosnek, aż lekko poczernieje, 2 do 3 minut z każdej strony. Czosnek lekko ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pomidory dusić, cebula, woda, chile, czosnek, i sól w dużym rondlu, pokryte, aż pomidory są bardzo miękkie, o 20 protokół, i ostudzić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Usuń 1 chile pół i rezerwy, a następnie przecieru sos w blenderze, aż gładka (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), dodając tyle zarezerwowane Chile połowę, jak to konieczne do osiągnięcia pożądanej pikantności. Powrót sos na patelnię i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podziel ciasto na 8 równych kawałków (po 2 uncje) i uformuj każdy na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Rozwałkować 1 sztukę na lekko posypanej mąką powierzchni w 6-do 7-calowy Okrągły (1/8 cala grubości). Łyżka około 1/3 szklanki nadzienia na środek i lekko umyć krawędź ciasta umyć jajkiem. Złóż ciasto na pół, tworząc półksiężyc, zamykając nadzienie i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Ozdobnie zagniatać krawędź i przenieść empanada za pomocą szpatułki na dużą blachę do pieczenia. Dodać 7 więcej empanadas w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
4
Lekko posmarować empanadas Całym z niektórych pozostałych mycia jaj i posypać każdy z 1/4 łyżeczka soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
JajkoJajko
5
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas empanadas pieczenia, podgrzać sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Każdą empanadę przeciąć na pół ząbkowanym nożem i podawać z ok.3 łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
* Dostępne na rynkach Latino i kuchnia / Market (888-468-4433).
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn