Grzyby Faszerowane Ryżem Imbirowym
Imbir ryż nadziewane grzybami jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, olej canolan, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek Ryż Faszerowany Portobello Grzyby, Pieczarki Portobello faszerowane kiełbasą i ryżem, oraz Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce połącz 1/2 łyżki przyprawy teriyaki i 2 łyżki oleju rzepakowego.
Nakrętki do pieczenia ułożyć na blasze i posmarować mieszaniną oleju.
Piec, aż zmiękną, o 15 protokół.
Podczas pieczenia grzybów, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju rzepakowego na dużej patelni lub wok na średnim ogniu.
Dodać posiekane łodygi grzybów, scallion, imbir, i czosnek i gotować przez 2 protokół.
Dodać mieloną wieprzowinę i gotować, aż gotowane przez, o 5 protokół. Wymieszać z sosem sojowym i pozostałą przyprawą teriyaki.
Dodać ryż i gotować do ogrzania.
Nakrętki grzybowe posmarować mieszanką ryżową.
Przełożyć na talerz, udekorować kolendrą i podawać natychmiast.