Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mushroom Wild Rice Bake. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 275 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,03 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, grzyby, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grzyby Dziki Ryż Piec, Kurczak, grzyby i dziki ryż Piec, oraz Pieczenie Wołowiny, Dzikiego Ryżu I Grzybów podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść dziki ryż w dużej misce i przykryj wrzącą wodą; mocz przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i odstawić.
3
Na dużej patelni smażyć grzyby i cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce połączyć mieszankę grzybów, dziki ryż, ryż długoziarnisty, migdały, bulion, śmietanę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Długoziarnisty
Sól I Pieprz
Grzyby
Dziki Ryż
Migdały
Masło
Bulion
Krem
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść do nasmarowanego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 75 minut. Odsłonić; posypać serem.