Grzyby Bezowe
Grzyby Bezowe mogą być właśnie przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla mapy żywności, którego szukałeś. Z tego przepisu wychodzi 36 porcji zawierających 42 kalorie, 0 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 7 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, sól, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis zachwycił 614 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre w bardzo przystępnej cenie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę łyżkową na poziomie 7%. Grzyby bezowe, grzyby bezowe i grzyby bezowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C). Wyłóż 2 blachy z ciasteczkami papierem pergaminowym lub folią aluminiową.
W dużej szklanej lub metalowej misce użyj miksera elektrycznego, aby ubić białka na pianę.
Dodaj krem z kamienia nazębnego, sól i wanilię. Kontynuuj ubijanie, aż białka osiągną miękkie szczyty. Stopniowo wsypuj cukier, tak aby nie opadł na dno i kontynuuj ubijanie, aż masa będzie sztywna i błyszcząca.
Włóż okrągłą końcówkę do rękawa cukierniczego i wypełnij go do połowy bezą. Aby wycisnąć kapelusze grzybów, wyciśnij okrągłe kopczyki bezy na jeden z przygotowanych arkuszy ciasteczek. Odciągnij torbę na bok, aby uniknąć tworzenia się szczytów na górze. Aby przygotować łodygi, wyciśnij odrobinę bezy na drugi arkusz, a następnie pociągnij torebkę prosto do góry. Powinny przypominać pocałunki z cukierków. Nie martw się, że wszystkie elementy będą dokładnie takie same. Grzyby będą wyglądać bardziej naturalnie, jeśli kawałki będą różnej wielkości. Posyp kapelusze grzybów lekko kakao za pomocą małego sitka lub sitka.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż czapki będą wystarczająco suche, aby można je było łatwo wyjąć z blachy. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Rozpuść czekoladę w metalowej misce nad gotującą się wodą lub w szklanej misce w kuchence mikrofalowej, mieszając od czasu do czasu, aż masa będzie gładka.
Zrób małą dziurkę w dnie kapelusza grzyba.
Na spód czapki posmaruj czekoladą. Zanurz czubek łodygi w czekoladzie i lekko wciśnij w otwór. Gdy czekolada zastygnie, będą się trzymać razem. Powtórz z pozostałymi kawałkami. Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu lub w puszce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lexème Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki