Grzyby Balsamiczne

Grzyby Balsamiczne
Grzyby balsamiczne to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 2637 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, grzyby, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grzyby Balsamiczne, Grzyby Balsamiczne Smażone, oraz Grzyby w occie balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek w oliwie z oliwek przez 1 do 2 protokół. Nie brązuj czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
2
Dodać grzyby i gotować 2 Więcej minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem balsamicznym i winem, gotować kolejne 2 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
WinoWino
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn