Grzany Cydr Żurawinowy

Grzany Cydr Żurawinowy
Grzany Cydr żurawinowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój. Ten przepis służy 16 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz laski cynamonu, miód, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Grzany Cydr Żurawinowy, Grzany Cydr Żurawinowy, oraz Grzany Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać sok żurawinowy do powolnej kuchenki; ustawić na wysokiej. Do soku dodać skórkę z pomarańczy, goździków, żurawiny, ekstraktu z wanilii, miodu i laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Sok żurawinowySok żurawinowy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żurawinażurawina
PomarańczowyPomarańczowy
GoździkiGoździki
MiódMiód
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Podgrzać, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gorący i parny, około 20 minut.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn