Grzanka Francuska Bananowo-Orzechowa Do Góry Nogami
Do góry nogami francuskie tosty bananowo-orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, orzechy włoskie, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Banan Orzech Nadziewane Francuskie Tosty, Bourbon Bananan i orzechowy Tost Francuski, oraz Do Góry Nogami Pomarańczowy Tost Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W dużej misce, mieszać brązowy cukier, masło, syrop kukurydziany i orzechy włoskie, aż będzie gładka. Delikatnie wymieszaj banany. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia.
Rezerwa końce chleba do innego użytku, ponieważ nie nasiąkają one bardzo dobrze mieszankę jajeczną. Ułóż 2 warstwy chleba na mieszaninie bananów, rozrywając chleb, aby pasował w razie potrzeby.
W średniej misce, ubić jajka, mleko i wanilia z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane.
Polej chlebem. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać piekarnik do 163°. odsunąć; piec 45 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Podawać porcje do góry nogami, SOS łyżki z dna naczynia na każdej porcji.