Grzane gruszki i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grzanych gruszek i jabłek. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gruszki anjou, krystalizowany imbir, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czerwona kapusta z grzanym portem i gruszkami, Toffi orzechowe bezy z grzanymi gruszkami, oraz Gruszki i śliwki w grzanym (no cóż) winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży, ciężki garnek sokiem jabłkowym. Związać cynamon, imbir i goździki razem w serniku sznurkiem kuchennym i dodać do soku. Doprowadzić do wrzenia Toa; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować 15 minut, częściowo pokryte, do zaparzania smaków.
W międzyczasie wyciśnij cytrynę do dużej miski iwypełnij wodą. Jabłka i gruszki wyłożyć z dna i obrać ze skórki. Kropla natychmiast do wody cytrynowej (aby zapobiec brązowieniu) aż do czasu kłusownictwa.
Ostrożnie dodać jabłka do gotującej się cieczy, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 15 do 20 minut.
Dodać gruszki do płynu i poachuntil przetargu, o 8 protokół.
Schłodzić płyn do kłusowania do temperatury pokojowej i torba na przyprawy discard. Zwrócić owoce do cieczy i schłodzić.
Aby służyć, umieść owoce, łodygę-kończy się, na tortowniku lub półmisku. Odcedzić część płynu na owoce.
W porcji: 320 kalorii, 79g węglowodanów,1G białka, bez tłuszczu i cholesterolu.