Gruszki Pomarańczowe Gotowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gotowanych gruszek pomarańczowych. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maliny, gruszki, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange), Pomarańczowe Gotowane Gruszki, oraz Gotowane gruszki z kremem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj sok pomarańczowy, brązowy cukier i laskę cynamonu. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodać gruszki; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości, ale twarde.
Za pomocą łyżki szczelinowej umieść każdą połówkę gruszki w naczyniu deserowym.
Mżawka z kłusowniczym płynem.