Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych gruszek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 36 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, chile, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki marynowane, Marynowane Gruszki Seckel, oraz Talerz marynowanych gruszek i sera.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem gruszki wduły rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać 1/2 szklanki wody i zagotować. Zmniejsz ciepło do średnio niskich i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, aby stopić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Zdjąć z ognia i odstawić do ciepłego.
4
Umieść kostki gruszki w słoiku o pojemności 12 uncji zwartą pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
5
Dodaj ciepły marynowanypłyn.
6
Ostudzić w temperaturze pokojowej30 minut. Kryj się i wyluzuj. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.