Gruszka-Migdałowa Kruszonka
Kruszonka gruszkowo-migdałowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 315 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, jogurt waniliowy, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Gruszka i migdałowa kruszonka, Gruszka Crumble, oraz Gruszka Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę z cukrem połączyć w średniej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj migdały.
Połącz sok z gruszki i cytryny w dużej misce. Łyżka mieszanki gruszki do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia; posypać mieszaniną okruchów.
Piec w 375 przez 50 minut lub do złotego koloru. Łyżka gruszka mieszaniny równomiernie do 8 miseczki; top każdej porcji z 1/4 szklanki mrożonego jogurtu i 1 1/2 łyżeczki syropu.