Gruszka, kozi ser i Prosciutto Crostini
Gruszka, kozi ser i Prosciutto Crostini mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę z chleba, kozi ser, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Gruszka & Prosciutto Crostini z kozim serem, Grillowana Gruszka, Kozi Ser I Prosciutto Crostini, oraz Figi, Kozi Ser I Prosciutto Crostini.
Instrukcje
Połącz ser i mleko, aby uzyskać konsystencję do smarowania (ale nie mokrą).
1 łyżeczkę mieszanki rozprowadzić równomiernie na każdym plasterku bagietki.
Gotować prosciutto w patelni nonstick, mieszając często na średnim ogniu, aż chrupiące (o 5 protokół).
Przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Na każdym plasterku bagietki ułożyć 1 klin gruszki; układać atrakcyjnie na półmisku.
Posyp prosciutto przystawkami.