Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chrupiącego gruszki, jabłka i żurawiny. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pekanów, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupiące Jabłko, Gruszka I Żurawina, Chrupiące jabłko, Żurawina i gruszka, oraz Żurawina-Gruszka Jabłko Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło Głębokie 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Zrobić polewę: w misce połączyć mąkę, cukier, brązowy cukier i sól. Wcierać w masło opuszkami palców, aż mieszanina utworzy grudki wielkości grochu. Wymieszać z owsem i orzechami pekan.