Gruszka i Frangipane Crostata z polewą z octu malinowego
Gruszka i Frangipane Crostata z ocet malinowy glazury może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz mąkę uniwersalną, pastę migdałową ounces, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostata gruszkowo-Malinowa, Żurawina Frangipane Crostata, oraz Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Drobno zmielić pastę migdałową w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
2
Dodać zmiękczone masło, mąkę i jajko; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ciasto francuskie rozwałkować na powierzchni mąki do prostokąta o wymiarach 13x11 cali. Fold 3/4 cala krawędzi nad; naciśnij, aby przylegać do 11 1 / 2X9 1/2-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą Perłą
5
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia. Równomiernie przebić powierzchnię widelcem, unikając zagiętych krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Rozprowadzić mieszankę pasty migdałowej równomiernie na skorupie w składanych krawędziach. Ułóż plasterki gruszki na szczycie nadzienia, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
7
Posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Piec, aż skórka będzie głęboka złoty i gruszki będą miękkie, o 38 protokół. Lekko schłodzić.
W międzyczasie wymieszać ocet i pozostały 1/4 szklanki cukru w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło; gotować, aż syrop zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Tarta na talerzu.
11
Mżnij syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
12
Posypać lekko pieprzem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
13
* Czarny ocet malinowy jest dostępny w niektórych supermarketach i sklepach z artykułami spożywczymi.