Gruszka i Cheddar Crisp
Gruszka i Cheddar Crisp to lacto ovo vegetarian deser. Ten przepis zawiera 6 porcji z 322 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga soku z cytryny, skrobi kukurydzianej, brązowego cukru i mielonego cynamonu. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Z łyżką wynik 26%, to danie nie jest takie niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gruszka Chrupiąca, Gruszka Chrupiąca, oraz Gingered Pear Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj masłem 2-litrowe naczynie żaroodporne.
Do miski Wrzuć gruszki z sokiem z cytryny.
Połącz 1/2 szklanki jasnobrązowego cukru, skrobi kukurydzianej, cynamonu i goździków w osobnej misce.
Dodaj mieszankę cukru do mieszanki gruszek; wrzucić do pokrycia.
Przełóż do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Posyp mieszankę gruszkową serem Cheddar.
Połącz mąkę i 1/2 szklanki jasnobrązowego cukru w robocie kuchennym; pulsuj, aby wymieszać.
Pokrój masło na mąkę do uzyskania konsystencji miękiszu.
Posyp polewą warstwę sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złotobrązowy, około 45 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.