Gruszka-cynamon chrupiący z lodami waniliowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj gruszkowo-cynamonowy chrupiący z lodami waniliowymi. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, mąki, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszka Bartlett Crisp z cynamonowymi chipsami Tortilla i lodami waniliowymi, Chrupiące jabłko-gruszka z lodami waniliowymi, oraz Gruszka-żurawina chrupiąca z lodami cynamonowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Gruszki obieramy, rdzeń i kroimy w kostkę.
Umieścić w misce i wymieszać z 2/3 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli. Zestaw aside.In osobną miskę, połączyć mąkę, cukier, brązowy cukier, cynamon i pekan. Wymieszać razem.
Mżawka stopionego masła stopniowo, mieszając widelcem, jak idziesz, aż wszystko połączone.
Gruszki wlać do naczynia do pieczenia; wierzch polać okruchami.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 30 minut.
Umieść patelnię na górnej półce piekarnika na dodatkowe 10 minut, lub aż polewa będzie złoty kolor.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi.