Gruszka chrupiąca z polewą Amaretti
Gruszka chrupiąca z polewą Amaretti może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, mąki, gruszek bartlett i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel, Gruszka chrupiąca z polewą Makadamia, oraz Chrupiący imbir-wiśnia-gruszka z polewą owsianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść gruszki w dużej misce.
Posypać 6 łyżki brązowego cukru, 2 łyżki mąki, sok, i sól; wrzucić dobrze do herbu.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Umieść ciasteczka w robocie kuchennym; przetworzyć do drobno zmielonego. Zważyć lub lekko łyżką pozostałe 25 uncji (około 1/2 szklanki) mąki do suchej miarki.
Połączyć 25 uncji mąki, okruchy cookie, i pozostałe 2 łyżki brązowego cukru w średniej misce; pokroić w maśle z blenderem ciasta lub 2 noże, aż mieszanina przypomina grubego posiłku. Wymieszać z orzechami.
Posypać mieszaninę okruchów równomiernie na mieszaninie gruszki.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub do momentu, gdy gruszki będą miękkie.
Śmietanę i cukier puder wymieszać w średniej misce. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Podzielić chrupiące równomiernie między 9 miseczki; top każdej porcji z około 1 łyżka bitej śmietany.