Gruszka-żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz regularny owies, gruszkę, mąkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crisp żurawinowo-gruszkowy, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Chrupiące Ciasto Z Gruszką Żurawinową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, umieść gruszki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Posypać skrobią kukurydzianą; wrzucić dobrze do herbu. Żurawinę wymieszać z 5 składnikami (żurawinę przesypać 1/8 łyżeczki soli). Łyżka mieszanki gruszki do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
żurawina
Skrobia Kukurydziana
Gruszka
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Aby przygotować polewę, połącz owies i pozostałe składniki, rzucając do wilgotności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies Zwyczajny
5
Posypać polewą równą warstwą na mieszaninie gruszek. Przykryć folią; piec w temperaturze 375 przez 40 minut. Odkryć i piec dodatkowe 20 minut lub aż polewa jest złoty i mieszanka owoców jest bąbelkowy.