Gruby i lepki sos Barbecue przepis

Gruby i lepki sos Barbecue przepis
Gruby i lepki sos Barbecue przepis jest bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.14 za porcję. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mielony maczuga, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gęsty i pikantny sos Barbecue, Sticky Stout Barbecue Sauce, oraz Grillowane żeberka wołowe ze słodko-lepkim sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Big Smooth Old Vine Zinfandel z oceną 4.2 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Duży gładki Zinfandel otwiera się pękającymi aromatami soczystej czarnej wiśni, jeżyn, fig i framboise. Prażony kokos, Tahitańska wanilia i nuty wędzonego koperku wydobywają się ze szkła w wyniku starzenia się amerykańskiego dębu. Jedwabiście gładka na podniebieniu ze smakami boysenberry, redukcji granatu i czerwonych porzeczek. Na środkowym podniebieniu unoszą się świeże nuty orzecha kokosowego i wanilii, które pozostawiają zrównoważone wykończenie.Połącz to wino z ulubionymi zszywkami do grilla-sugerujemy pikantne żeberka z tyłu dziecka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn