Grube Topinambur i zacieru ziemniaczanego

Grube Topinambur i zacieru ziemniaczanego
Chunky Topinambur i zacieru ziemniaczanego może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, gruba sól koszerna, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Karczoch jerozolimski i zapiekanka ze słodkich ziemniaków, oraz Puree z korzenia selera i ziemniaków z pieczonym "grzankami"z topinamburu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć Topinambur i ziemniaki w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć; dodać 1 łyżkę grubej soli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, aż wszystkie warzywa będą miękkie po przekłuciu nożem, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odcedzić, rezerwując płyn do gotowania. Powrót warzywa do garnka. Zacieru warzyw, dodając zastrzeżone gotowania cieczy przez 1/2 garści do zwilżania, aż utworzy się gruba mieszanina. Wymieszać z masłem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Przenieść do miski i służyć. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść zacieru do dużej miski żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odstawić w temperaturze pokojowej. Podgrzać w tej samej misce ustawionej na gotującej się wodzie, od czasu do czasu mieszając, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn