Grouper z kukurydzy "budyń" i Collard Greens jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Dobrze sprawdza się jako Południowe danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Młody, masło, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Yellowedge Grouper z pikantnym budyniem kukurydzianym, winegretem z boczniaków i drobną zielenią, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieść w nim żeliwną patelnię 9 - lub 10-calową, aby ogrzać. Za pomocą tarki pudełkowej grubo zetrzyj kukurydzę do miski, zachowując wszystkie ciała stałe i soki.
Dodaj olej do gorącej patelni i zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozłóż kukurydzę i soki na patelni i piec przez 45 protokół, aż rumiane i chrupiące na dole. Zeskrobać kukurydzę do rondla i wymieszać z masłem i sokiem z limonki. Doprawić solą i cayenne; ogrzać.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj andouille i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, 2 protokół; przenieść na talerz. Ustaw patelnię na dużym ogniu, a gdy olej jest prawie palenie, dodać collards i gotować, niezakłócony, aż lekko zwęglone, 1 minutę. Wymieszać i gotować przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Andouille
Collard Greens
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj andouille, szalotka i chile i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż szalotka zmięknie, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Andouille
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
7
Dodać rzodkiewki i szalotki i gotować, mieszając, przez 30 sekund. Zeskrobać collards do miski i wymieszać z sokiem z limonki. Doprawić solą, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Collard Greens
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Rozgrzać patelnię grillową. Pocierać grouper z olejem i doprawić solą i cayenne. Grilluj na dużym ogniu, skórki do góry, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut. Obróć i przenieś do dużej blachy do pieczenia. Każdy filet wymieszać z 1/2 łyżki masła i piec przez około 3 minuty, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Grouper
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.