Grouper Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście laurowe, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Kurczak Veracruz, oraz Kurczak Veracruz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obie strony filetów natrzeć czosnkiem; posypać solą. Ułóż filety w jednej warstwie w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sól
Sucha Przyprawa Rub
2
Dodaj skórkę z limonki i sok, zmieniając się w płaszcz. Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Limonki
Sok
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do złotego. Oliwki wymieszać z 6 składnikami (oliwki przez pomidory). Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Kapary
Oliwki
Cebula
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać filety; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
8
Wlać mieszankę pomidorową na filety; gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
9
Posypać kolendrą. Wielkość porcji: 1 filet i 1/2 szklanki sosu pomidorowego.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.