Groszek Śnieżny Faszerowany Łososiem
Groszek śnieżny nadziewany łososiem to gluten free, primal i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 25 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka groszku śnieżnego, łososia, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 23% to danie jest raczej złe. Spróbuj Łosoś Na Parze Z Groszkiem Śnieżnym, Łososiowe Teriyaki z groszkiem śnieżnym, oraz Krab Nadziewany Groszek Śnieżny podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 1 w. wody w rondlu; dodać groszek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy będzie kruchy.
Odcedzić i natychmiast umieścić groszek w lodowatej wodzie.
Osuszyć i osuszyć. Ostrym nożem podziel każdą kapsułkę grochu wzdłuż zakrzywionej krawędzi.
W misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Wymieszać z łososiem, czosnkiem, solą i pieprzem.
Przenieść do torebki z ciastem lub wytrzymałej zamykanej torby; wyciąć otwór w rogu torby. Rura w około 1 łyżeczkę mieszanki łososia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Restauracje w pobliżu Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay
Nos otwiera się aromatami cytryny, gruszki, orzecha laskowego i miodu. Bukiet przechodzi w kremowy, średnio mocny łyk oferujący smaki pomarańczy, słodkiej śmietany, wanilii, karmelu i goździków. Równoważenie kwasowości pozostawia wino orzeźwiające, z utrzymującym się wykończeniem i idealne do parowania potraw.Połącz się z bogatymi daniami z owoców morza, takimi jak grillowane krewetki lub owoce morza scampi, ciasto z kurczaka lub kremowe zupy, dania z ryżu lub ziemniaków, świeże sałatki z winegretami i twarde sery, takie jak starzony Biały cheddar.