Grochówka z grzybami Crimini i porami

Grochówka z grzybami Crimini i porami
Grochowe wąsy z grzybami Crimini i pora mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 104 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, pieczarki crimini, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Quinoa Pilaf z grzybami Crimini, Pilaw ryżowy z grzybami Crimini, oraz Puree ziemniaczane z grzybami Crimini.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pora; przykryć i gotować, aż por będzie miękki, ale nie brązowy, często mieszając, o 7 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; dodać czosnek i grzyby i smażyć, aż grzyby zaczną brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
PorPor
3
Dodaj wąsy grochu; gotować, aż wąsy grochu po prostu zaczną więdnąć, często podrzucając, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn