Groch i parmezan Wonton Ravioli
Pean i parmezan Ravioli Wonton może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, masło, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Trzy Sery Wonton Ravioli, Wonton Walnut Ravioli, oraz Mrożona Zupa Ravioli Wonton.
Instrukcje
Gotować groch we wrzącej osolonej wodzie, aż będzie miękki, 3 do 4 minut.
Odcedzić i ostudzić, a następnie przecedzić w robocie kuchennym. Wymieszać z serem, miętą i po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
W środku opakowania umieść zaokrągloną łyżeczkę nadzienia. Lekko umyj krawędź owijki wodą, a następnie umieść drugą owijkę na górze i uszczelnij, wypychając uwięzione powietrze. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem, utrzymując ravioli przykryte podczas pracy.
Gotuj ravioli w 2 partiach w garnku do makaronu z osoloną wrzącą wodą do miękkości, 2 do 3 minut na partię, usuwając łyżką szczelinową.
Skropić masłem i posypać serem i pieprzem.