Grillowany łosoś ze świeżą Borówkową salsą kukurydzianą
Przepis Grillowany łosoś ze świeżą jagodową kukurydzą Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, pomidory, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany łosoś ze świeżą salsą ananasową, Grillowany kurczak marynowany Curry & Kefir ze świeżą kukurydzianą salsą, oraz Łosoś limonkowo-kolendrowy z grillowaną kukurydzą i salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia posypać kminkiem, solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Kukurydzę ugotować we wrzącej wodzie około 5 minut, ostudzić, a następnie pokroić ziarna z kolby.
Połączyć w misce z pomidorami, awokado, papryka, kolendra, sok z limonki, olej, i ocet. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Zbuduj gorący ogień węglem drzewnym lub rozgrzej grill gazowy. Gotować łososia, obracając jeden raz, aż zostanie zwęglonanajbardziej czernieje Na zewnątrz i osiągnie pożądany stopień doneness wewnątrz. Lubię to jeszcze dość soczyste, graniczące z rzadkością.
Dodać jagody do salsy, mieszając je delikatnie tak, aby uniknąć mushing je. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Łososia podawać z łyżką salsy.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.