Grillowany łosoś ze świeżą Borówkową salsą kukurydzianą

Grillowany łosoś ze świeżą Borówkową salsą kukurydzianą
Przepis Grillowany łosoś ze świeżą jagodową kukurydzą Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, pomidory, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany łosoś ze świeżą salsą ananasową, Grillowany kurczak marynowany Curry & Kefir ze świeżą kukurydzianą salsą, oraz Łosoś limonkowo-kolendrowy z grillowaną kukurydzą i salsą z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łososia posypać kminkiem, solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
KminekKminek
2
Kukurydzę ugotować we wrzącej wodzie około 5 minut, ostudzić, a następnie pokroić ziarna z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
3
Połączyć w misce z pomidorami, awokado, papryka, kolendra, sok z limonki, olej, i ocet. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
PomidorPomidor
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Zbuduj gorący ogień węglem drzewnym lub rozgrzej grill gazowy. Gotować łososia, obracając jeden raz, aż zostanie zwęglonanajbardziej czernieje Na zewnątrz i osiągnie pożądany stopień doneness wewnątrz. Lubię to jeszcze dość soczyste, graniczące z rzadkością.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
5
Dodać jagody do salsy, mieszając je delikatnie tak, aby uniknąć mushing je. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
6
Łososia podawać z łyżką salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn