Grillowany łosoś z salsą śródziemnomorską

Grillowany łosoś z salsą śródziemnomorską może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać filety z łososia, sok z cytryny, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorski Grillowany łosoś z cytryną i ziołami, Grillowany łosoś z grillowaną brzoskwinią i salsą z awokado, oraz Łosoś Grillowany z salsą z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wymieszać natkę pietruszki, pomidory, ser, oliwki, oliwę i sok z cytryny, aż dobrze wymieszać.
Odstawić do użycia w temperaturze pokojowej.
Grill łososia 5 minut z każdej strony lub do łososia płatki łatwo widelcem.
Każdy filet podawać z 1/4 szklanki salsy pomidorowej.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.