Grillowany łosoś z salsą śródziemnomorską może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać filety z łososia, sok z cytryny, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorski Grillowany łosoś z cytryną i ziołami, Grillowany łosoś z grillowaną brzoskwinią i salsą z awokado, oraz Łosoś Grillowany z salsą z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Wymieszać natkę pietruszki, pomidory, ser, oliwki, oliwę i sok z cytryny, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Odstawić do użycia w temperaturze pokojowej.
4
Grill łososia 5 minut z każdej strony lub do łososia płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Każdy filet podawać z 1/4 szklanki salsy pomidorowej.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.