Grillowany łosoś z nektaryną i czerwoną cebulą

Grillowany łosoś z nektaryną i czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz dekoracji: papryka jalapeño, nektarynka i cebula relish, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany łosoś w / nektarynka-cebula Relish, Grillowany łosoś z imbirem i zieloną cebulą, oraz Grillowana miecznik z salsą Nektarynowo-cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z łososia posypać solą i pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
około 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać natychmiast z Nektarynką i czerwoną cebulą.
Dodaj połowę Jalapeno pieprz do każdej płyty, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.