Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego łososia z czarną fasolą i majonezem Piment d ' Espelette. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 73g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette, oraz Pikantny Popcorn z Piment D ' Espelette i migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij 1/3 szklanki oliwy z oliwek, wyciśnięty czosnek, lemonpeel, tymianek i 1/2 łyżeczki soli morskiej w małej misce.
Umieść ryby, skórą w dół, w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Brushmarinade na górze i bokach ryby. Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkimduża patelnia na średnim ogniu.
Addonion, seler, pomidory, chiles, i mincedgarlic. Sauté, aż warzywa są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Wymieszać w czarnej fasoli ikumina. Zmniejszyć ogień do średniej i cookuntil smaki mieszanki, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą morską i pieprzem. Czy do przodu: można wykonać 2 godziny do przodu; odstawić w temperaturze pokojowej.
Spray grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).Ułóż ryby, skórkę do góry, na stojaku; sprayskin. Grilluj ryby 4 do 5 minut; Odwróć.Grilluj, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, o około 3 minuty dłużej, w zależności od grubości.
Rozgrzej fasolę 1/4 szklanki wody na średnim ogniu; wymieszaj posiekaną kolendrę.
Umieść 1/2 szklanki fasoli na każdym talerzu; topz rybą i łyżką majonezu Piment D ' Espelette; udekoruj liśćmi kolendry.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.