Grillowany ziemniak i kozi ser Napoleon z winegretem Balsamiczno-bazyliowym

Grillowany ziemniak z kozim serem Napoleon z Balsamiczno-bazyliowym winegretem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 712 kalorii, 16G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Grillowany placek kukurydziany i jagodowy z bitym kozim serem i bazylią Vinaigrette, Grillowana Sałatka z kurczaka i jagód z kozim serem, orzechami pekan i jagodowym winegretem balsamicznym, oraz Pieczone buraki z winegretem balsamicznym i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w garnku z osoloną zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal Firma, 12 do15 minut.
Odcedzić i ostudzić przed pokrojeniem każdego ziemniaka w plastry o grubości 1/2 cala.
Gdy ziemniaki są gotowania, połączyć ocet, czosnek, musztarda, bazylia i 1/2 szklanki oleju w blenderze i zmiksować na gładką. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej grill do średniej temperatury.
Posmarować plastry ziemniaków z obu stron pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem.
Umieść ziemniaki na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, aż lekko się zarumienią i po prostu ugotują, około 2 minut na stronę.
Ostrożnie przenieść ziemniaki na płaską powierzchnię. Ułóż stosy, układając warstwy: 1 plaster ziemniaka, 1 łyżka koziego sera, 1 plaster ziemniaka,1 łyżka koziego sera, 1 plaster ziemniaka.
Umieść stosy z powrotem na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, aż ser zacznie się topić, około 1 minuty.
Przenieść ziemniaki na talerz, skropić niektóre z vinaigrette na i wokół ziemniaków i posypać szczypiorkiem.