Przepis Grillowany-wieprzowina Banh Mi jest gotowa w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, Pork Banh Mi, oraz Karmelizowana Wieprzowina Bánh Mì.
Instrukcje
1
W blenderze przecier sos rybny z miodem, cukrem, pieprzem, szalotki i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Marynatę przełożyć do miski, dodać wieprzowinę i wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin. Przecedzić wieprzowinę przez górną i dolną część każdego plastra na 12 bambusowych szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków