Grillowany Vinaigrette z Pora wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka porów, koszernej soli i pieprzu, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do Czwartego Lipca. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowana Sałatka z pora i Radicchio z winegretem cytrusowo-orzechowym, Pieczona przepiórka, splątany por i winegret ziemniaczany, oraz Arctic Char z sałatką ziemniaczano-morelową i winegretem z Pora.
Instrukcje
1
Przytnij pory do około 7 cali długości. Podziel je wzdłuż na 1 1/2 cala od końca korzenia, pozostawiając nienaruszony koniec korzenia. Zanurz pory w dużej misce z wodą, pozwól im namoczyć się, aby uwolnić brud lub piasek, przez kilka minut. Wyjmij pory z wody i wylej wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej około 1 cala wody do dużego rondla i ustaw w środku składany parowiec. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj na parze pory pod przykryciem, aż będą chrupiące, około 6 minut. Wstrząśnij porem w misce z lodowatą wodą i odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozetnij pory na końcach korzeni i osusz je na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Przełóż pory do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Posmaruj pory olejem roślinnym i pracując partiami, grilluj je na średnim ogniu, aż zwęglą się i zmiękną, około 4 minut z każdej strony. (Pory można przygotować do punktu is z jednodniowym wyprzedzeniem i przechowywać pod przykryciem i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W misce wymieszaj zioła, paprykę, oliwki, musztardę i ocet. Podczas ubijania dodaj olej strumieniem do zemulgowania. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wlej winegret na pory i obróć je, aby równomiernie się pokryły. Marynować w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Gdy będziesz gotowy do podania, ułóż pory na półmisku i polej pozostałym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm