Grillowany Tri-Tip z masłem cytrusowo-chilijskim

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany tri-Tip z cytrusowo-Chile masło może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 343 kalorie, 38g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem cytrusowym, Grillowany łosoś z masłem cytrusowym, oraz Grillowany okoń morski z masłem cytrusowo-oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Steki posypać 1 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżeczka. pepper. Steki z grilla, przykryte pokrywą grilla, od 9 do 12 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Wyjąć z grilla i natrzeć 3 łyżki. Masło cytrusowe-Chile na steki. Przykryć steki folią aluminiową; odstawić 5 minut.
W międzyczasie, wrzucić cebulę z oliwą z oliwek; doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Cebula grillowana, bez pokrywy grilla, 2 minuty; obróć i grilluj jeszcze 1 minutę.
Odkryć steki i pokroić po przekątnej na ziarno w cienkie plasterki.
Podawać z grillowaną cebulą i pozostałym masłem cytrusowo-Chile.
* Steki z paskiem wołowym (o grubości około 2 cali) mogą być zastąpione.