Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową

Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową
Grillowany stelaż jagnięcy z konfiturą trzy cebulową to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Idź do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciny z ziemniakami, cebulą i tymiankiem, Grillowany stelaż z jagnięciną, oraz Grillowany Stelaż Z Jagnięciną.

Instrukcje

1
Aby przygotować dżem, połącz cebulę perłową, szalotki, czerwoną cebulę, masło, oliwę z oliwek i brązowy cukier w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać bulion, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z octem i tymiankiem; dusić 8 minut lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Aby przygotować jagnięcinę, posypać 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Umieścić jagnięcinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 4 minuty, obracając raz. Zmniejszyć ogień do medium; grill jagnięcina 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem na kotlety.
8
Podawać z konfiturą cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn